Om Tove Porsborg

Jeg hedder Tove Porsborg og er født i 1954. Jeg bor i Nørholm ved Nibe, 12 km. vest for Aalborg i Nordjylland.

Sensetikterapeut

Jeg blev uddannet Bioeksistentiel psykoterapeut i 1994 – det, der nu hedder Sensetikterapeut.

Jeg er tilknyttet Sensetik Instituttet, som har sin egen uddannelse, og forskellige faglige fora for psykologer og psykoterapeuter, samt andre med interesse for denne terapiform. Se også gerne min profil på Sensetiks hjemmeside.

Nordjylland

Jeg har hjemme i Nordjylland med praksis i Nørholm ved Nibe syd for Aalborg.

Jeg tilbyder terapi

Jeg har arbejdet på fuld tid som psykoterapeut siden 2001, og har således rigtig mange timers bred erfaring med individuel terapi, parterapi og gruppeterapi. Fra psykoterapi med mennesker, der ønsker mere styrke og gennemslagskraft, til mennesker, der er diagnostiseret i det psykiatriske system.

Jeg tilbyder supervision

Før jeg blev uddannet psykoterapeut, arbejdede jeg som pædagog, og har siden 1994 arbejdet med supervision af pædagoger, men også mange andre faggrupper – både individuelt og i grupper. Jeg har holdt kurser i kollegial supervision og samtale for kommuner og andre arbejdspladser.

Jeg går selv i terapi

Som led i min egen personlige og faglige udvikling går jeg selv i terapi, er med i en supervisionsgruppe og i et gruppeforløb med direkte supervision. Det er vigtigt for mig personligt, men er absolut også et vigtigt led i min professionelle, faglige udvikling.


Psykoterapi, kropsterapi, supervision og undervisning:

Nordjylland – Aalborg – Nibe.

 


Skriv til mig her: